Teamet

 

ASGER JOHANSEN

Asger er mag.art. i litteraturvidenskab med særlig interesse i narratologi og udviklingspsykologi. Med sit sprudlende engagement har Asger gennem mere end 20 år beskæftiget sig med historiefortælling for børn og unge – blandt andet er Asger som konceptudvikler og tekstforfatter for LEGO medskaber af en række populære linjer som Friends, Monster Fighters og BIONICLE. Desuden har Asger bred undervisningserfaring fra ungdomsskole- til universitetsniveau.

Asger er medstifter af Plotmaker Games, som laver anmelderroste spil til et internationalt marked.

SNORRE KROGH

Snorre er visuel storyteller med mere end 20 års erfaring fra tegne- og reklamefilmsbranchen. Med en legende pen og en bred, stilsikker streg har Snorre illustreret og storyboardet alt fra klassisk 2D- og dukkeanimation til 3D-animation med aktier i titler som Den Kæmpestore Bjørn, Terkel i Knibe, Rejsen til Saturn og LEGO Hero Factory.

Ud over virket i Play Circle er Snorre medstifter af Plotmaker Games, som laver anmelderroste spil til et internationalt marked.

AMALIE ARBØL

Donec eu est non lacus lacinia semper. Quisque congue porttitor ullamcorper. Donec eu est non lacus lacinia semper. Quisque congue porttitor ullamcorper. Donec eu est non lacus lacinia semper. Quisque congue porttitor ullamcorper.

Harold Jenkins

Quisque congue porttitor ullamcorper.