Play Circle laver skræddersyede bræt- og kortspil, som gør det komplekse tilgængeligt gennem leg og formidler præcis dét, I har brug for.

01_gamechanger_pics_06b.jpg

5 grunde til at spil virker:

Motivation

Forskningen viser ikke overraskende, at motiverede mennesker lærer bedre end ikke-motiverede. Et godt spil inviterer gennem sit narrativ spillerne ind i verden, som de bliver nysgerrige på at udforske.

Feedback

Når præmisserne for at tabe og vinde er gjort tydelige, bliver det nemt for spillerne at se, når de gør noget godt eller skidt. Denne vished er i sig selv en motiverende faktor.

Træning i færdigheder

Dels er der helt simple færdigheder som regning ovs., men gennem spil er det også muligt at træne sociale, kommunikative og læseevne-færdigheder (21st century skills).

Flow

Når et spil præsenterer den rette balance mellem udfordring og muligheder, kommer spillerne i flow. Vi ved, at denne tilstand af legende ikke-bekymring korrelerer positivt med indlæring.

Meningsfulde valg

Simple, men meningsfulde valg er ikke alene umiddelbart engagerende, men de vækker nysgerrigheden, giver spilleren agens og intensiverer opmærksomheden.

01_gamechanger_pics_02.png

Leg er hjernens foretrukne måde at lære på.

- Diane Ackerman


Play Circle er et hold af passionerede spilmagere og didaktikere specialiseret i produktudvikling, læring og kommunikation. Så hermed en invitation til at træde ind i legens cirkel.

Det er, når vi leger, vi lærer bedst!