DESIGNFILOSOFI

I en verden, som bliver stadig mere digitaliseret, tror vi på, at spilbaserede, analoge løsninger tilbyder en frisk og engagerende måde at lære på.

01_gamechanger_pics_03.png

“Det er paradoksalt at mange undervisere og forældre stadig skelner mellem ‘skoletid’ og ’fritid’ uden at forstå den vitale forbindelse imellem de to.”

- Leo F. Buscaglia

Når vi leger, sker der noget fantastisk. Inden for legens magiske cirkel kan vi opdage dét, vi ikke allerede vidste. Når legen tager over, oplever vi energi, kreativitet og åbenhed. Det er derfor vi lærer mere, lærer hurtigere og husker dét, vi lærer, når vi har det sjovt. Spilbaseret læring inviterer os ind på en kreativ legeplads, hvor vi kan erfare det komplekse på en intuitiv måde. God spilbaseret læring er med andre ord leg, som giver os ny viden og nye indsigter, som vi kan tage med os ud i verden.

Det er Play Circle’s ambition at skabe verdens bedste analoge spilbaserede læringsprodukter. Produkter som kan hjælpe mennesker overalt med at forstå det komplekse, opnå indsigt og sætte deres dybeste potentiale fri.

01_gamechanger_pics_01c.png

"Skabelsen af noget nyt tilvejebringes ikke af vores intellekt, men af vores legende instinkt."

- Carl Jung